Péntek, 2024-05-24
Sport Poha-Rak Magyar Fan Klub
Háttérzene
Honlap-menü
Látogató Térkép
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Mini-chat
Belépés
A YouTube videómegosztó portálon egyre nagyobb ütemben szaporodnak a Speedstacks videók. Ez annak is köszönhető, hogy a világban nagyon sokan online versenyeznek egymással webkamerás felvételeikkel az interneten. De a sok újra-újra megdöntött egyéni csúcsok között böngészve, találhatunk érdekességeket is.
Ha valaki talál még ilyen gyöngyszemeket ,írja meg email-ban és berakom ide a gyűjteménybe.

Discovery Channel - Time Warp . Aki nem ismerné, ez a műsor arról szóll, hogy a stáb külömböző cselekvéseket, mozgásokat, egy szuper kamera segítségével felvesz, és szuper lassitásban lejátszanak. Próbálnak főleg olyan mozgásokat felvenni amik szabad szemmel nehéz, vagy lehetetlen lenne követni. Mivel a Speedstacks elitjében, már olyan gyorsan pakolják a poharakat, hogy szinte alig követhető szabad szemmel, a sorozat készítői csináltak egy Speedstacks-es epizódot.
A felvétel angol nyelvű, dán felirattal, de elég jó képminőségű.
Egy újabb szuper lassításos videó - Főszereplő: Sascha Görtz (35éves) a német Masters 2 kategória 3-6-3, és Cycle rekordere. A lassított felvételeken próbáltam ellesni először, hogy milyen technikai trükköket használhatnak a profik, de rájöttem ugyanúgy pakolnak ahogyan Én, csak iszonyatosan gyorsak:)
Ennek a videónak az érdekessége a Super Stacks készlet. Nagyon szépen csilingelnek a rozsdamentes acélpoharak. Lakótelepi lakásba nem ajánlott!:)
Maradva a készletek bemutatásánál, hallgassuk meg a Mini Super Stacks csilingelését.A Super készlet egyik előnye, a műanyag pohár készletekkel szemben, hogy a víz alatt is tudunk poharazni. Csak kell keresni hozzá egy tiszta , csendes (áramlásmentes) tengerfeneket. Ajánlott hasznos időtöltés a tengerfenéken a szabad tüdős merülőknek is. Sajnos vízhatlan időmérő nem kapható egyenlőre.
 


Hogy érzékelhessük a Mini - Normál - Jumbo készletek közötti méretkülömbséget, ime egy látványos gyakorlat.

.

Még mindíg a készletekről..., Sokan kérdezték hogyan néz ki a Poha-RakÓra (STACKit) készlet. Ime a WSSA hivatalos reklámfilmje róla..Egy látványos készlet, a foszforeszkáló Speedstacks látványos reklámfilmje.Oldal kategóriái
Honlap Hírek [5]
Speedstacks Hírek [20]
Webáruház
Facebook SPH
Speedstacks.com
Nemzetközi Szövets
YouTube.com
Keresés
Mentett bejegyzések
Copyright MyCorp © 2024
Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben